Sidebar

Naujienos

2021 m. gegužės 25 d., reaguojant į informaciją apie galimą mobingą Respublikinėje Šiaulių ligoninėje ir Lietuvos sveikatos mokslų universitete, Vilniaus universiteto profesinės sąjungos valdybos sprendimu profsąjungos Medicinos fakulteto skyriuje įkurta Konfliktų mediacijos grupė.

Profsąjunga vadovaujasi nuostata, kad daugelis konfliktų įvyksta dėl nenoro ar negebėjimo kalbėtis ir neretai nuoširdaus pokalbio pakanka, surasti trumpiausią kelią į problemos sprendimą. Įgyvendindama savo veiklos tikslus, Konfliktų mediacijos grupė bendradarbiauja su universiteto psichologais ir teisininkais. Šioje grupėje, visuomeniniais pagrindais, pagal atskiras veiklos sritis dirba dėstytojai, administracijos darbuotojai ir gydytojai rezidentai. Konfliktų mediacijos grupės vadovu išrinktas universiteto profsąjungos Medicinos fakulteto skyriaus pirmininkas prof. Arūnas Valiulis.

Kiekvienas fakulteto darbuotojas ar gydytojas rezidentas, patiriantis, jo nuomone, diskriminaciją, mobingą ar kitokios formos psichologinį smurtą, turėtų nedelsiant kreiptis tiesiogiai į Konfliktų mediacijos grupės pirminką prof. A.Valiulį tel. 8 699 85185 arba el. p.: Konfidencialumas bus užtikrintas tokia apimtimi, kokios pageidaus pareiškėjas.

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku