Sidebar

Naujienos

2023 m. balandžio 27 d. įvyko pirmasis „Health Tech akceleratoriaus“ programos Lietuvoje finalas, kurio metu pristatyta daugybė inovatyvių idėjų, pakeisiančių medicinos sektoriaus ateitį. Primename, kad „Health Tech akceleratorius“ iniciatyva skirta gydytojams, slaugytojams ir visiems profesionalams, norintiems imtis aktyvių veiksmų kuriant inovacijas sveikatos priežiūros srityje. 

Šioje 7 savaičių trukmės programoje dalyvavo ir Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto (VU MF) komanda. Buvo gilinamos žinios apie inovacijų kūrimą, dirbtinį intelektą, sveikatos duomenis, teisinius reguliavimus ir kitas Health Tech sričiai aktualias temas, taip pat sutikta daug bendraminčių ir sėkmingai išplėtota „Mobilios aplikacijos lėtinių ligų valdymui“ koncepcija, kurią tikimasi veikiai realizuoti.

„Dalyvavimas „Health Tech akceleratoriuje“ visai komandai buvo įkvepiantis ir naudingas patyrimas: pasitikrinome idėjas, pasimatavome jėgas ir toliau drąsiai vystome sveikatos inovacijų startuolį lėtinių ligų valdymui“, – įspūdžiais apie dalyvavimą programoje „Health Tech akceleratorius“ pasidalino doc. dr. Marija Jakubauskienė.

Sveikiname doc. dr. Mariją Jakubauskienę, Viktoriją Venckutę, Donatą Taunytę ir Liną Jankauskaitę su inovatyvaus produkto startu!

20230504 TechHubDoc. dr. Marijos Jakubauskienės asmeninio archyvo nuotr.

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku