Sidebar

Naujienos

Visus Medicinos fakulteto, ir ne tik, studentus kviečiame į MF Mokslo ir inovacijų prodekano doc. dr. Karolio Ažukaičio paskaitą How to present your research results effectively and what to look out for.

Paskaitos metu mokslininkas papasakos, kaip efektyviai, patraukliai ir įsimintinai pristatyti atliekamo tyrimo rezultatus, kur ir kodėl verta „sudėti“ akcentus, kaip pateikti informaciją, kad ji įsimintų. Ši paskaita yra įvadas į kasmetinę Studentų mokslinės veiklos tinklo (SMVT) konferenciją ir ypatingai aktuali tiems, kurie ruošiasi komunikuoti apie savo tyrimus konferencijos ribose. Paskaitos metu pateikiama informacija neabejotinai bus įdomi ir reikalinga visų studijų programų bei kursų studentams, kurie rengia baigiamuosius darbus.

Renginio data ir laikas: 2024 m. gegužės 6 d. 15:00 val.

Vieta: nuotolinė paskaita vyks MS Teams aplinkoje. Nuoroda prisijungti.

Paskaita vyks anglų kalba.

Po paskaitos bus galimybė užduoti klausimus.

Facebook renginio nuoroda.

azukaitis 0506 viesa paskaita

2024 m. vyks jau 76-oji Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto studentų mokslinės veiklos tinklo (SMVT) konferencija. Tai – išskirtinė galimybė fakulteto studentams, akademikams ir administracijos darbuotojams diskutuoti bei dalintis patirtimi, išklausyti įdomiausius studentų ir dėstytojų pranešimus, įsitraukti į mokslinę veiklą, o taip pat – užmegzti naudingus kontaktus. Šioje konferencijoje studentai pristato mokslinėse grupėse kartu su VU MF mokslininkais atliktus darbus, įdomių klinikinių atvejų ar atliktų analizių rezultatus. Pranešimus skaitys Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto studentai – SMVT sekcijų pirmųjų vietų nugalėtojai. Kviečiame dalyvauti!

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku