Sidebar

Naujausi įvykiai

COVID-19 pandemija, tai – didžiausia XXI amžiaus visuomenės sveikatos krizė, kuri kėlė grėsmę ne tik fizinei ir psichinei žmonių sveikatai, tačiau ir turėjo reikšmingos įtakos mūsų gyvenimo būdo ir darbo įpročiams. Pandemija tapo rimtu iššūkiu ir mokslininkams, medikams, visuomenės sveikatos specialistams. Ko šio laikotarpio dėka išmokome?

Siekiant atsakyti į šį ir kitus, su COVID-19 pandemija susijusius, klausimus, Rygos Stradinio universitetas (RSU) kviečia dalyvauti nuotolinėje tarptautinėje konferencijoje pavadinimu „Poveikis, inovacijos ir planavimas“. Balandžio 28-29 dienomis vyksiančioje konferencijoje vyks plenarinės sesijos, stendinės diskusijos ir atviros viešos diskusijos. Tikimasi, kad konferencija praplės joje dalyvaujančiųjų akiratį ir padės atrasti naujų metodų, kurie leistų priimti geresnius sprendimus problemose, susijusiose su COVID-19.

Konferencijos programa: https://c19.rsu.lv/en/agenda

Registracija: https://c19.rsu.lv/en/registration

Dalyvavimas konferencijoje nemokamas.

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku