Sidebar

Naujausi įvykiai

Rosalind Franklin University of Medicine and ScienceRosalind Franklin universitetas. Wikipedia.org nuotrauka

Kviečiame į susitikimą su Rosalind Franklin University of Medicine and Science (Čikaga, Ilinojus, Jungtinės Amerikos Valstijos) atstovu, kurio metu bus pristatomos vidaus ligų rezidentūros studijų galimybės. Nuotolinis susitikimas vyks gegužės 11 d. 17.00 val. Teams platformoje:

Prisijungimo nuoroda

Rosalind Franklin universiteto Northwestern McHenry ligoninė 1 iš 3 studijuojančiųjų finansuoja Vidaus ligų rezidentūros studijas. Prieš 7 metus pradėta vykdyti studijų programa gali pasigirti, kad visi jos ugdytiniai išlaiko American Board of Internal Medicine (ABIM) sertifikavimo egzaminus, o Ilinojaus valstijoje įsikūrusi Northwestern McHenry ligoninė patenka į geriausiųjų JAV ligoninių dešimtuką.

Rezidentūros studijų programoje studijuoja gydytojai rezidentai iš JAV, Kanados, Pietų Amerikos, Azijos ir Europos. Rosalind Franklin universiteto Vidaus ligų rezidentūros studijų programoje yra studijavę (arba tebestudijuoja) specialistai iš Graikijos, Turkijos, Vokietijos, Čekijos, Ukrainos, Lenkijos ir Baltarusijos.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku