Sidebar

Naujausi įvykiai

Kviečiame į interaktyvų Aukštojo mokslo lyderystės forumą – nuotoliniu būdu vyksiančią konferenciją, skirtą tarptautinio medicinos aukštojo mokslo dėstymo kokybės gerinimui. Konferencijoje bus pristatomos Erasmus+ strateginės partnerystės CLILMED išvados. Šiame projekte, kuriame remiamasi įrodymais pagrįsta inovatyvia pedagogika, sukūrėme profesiniam tobulėjimui padėti galinčias priemones pedagogams, kurie dirba medicinos srityje.

Konferencijos metu aptarsime, kaip pakeisti tradicinį teachercentred dėstymo modelį ir kaip padėti medicinos pedagogams kurti mokymosi galimybes, kad jos atitiktų šių dienų globalių visuomenių poreikius.

Pavadinimas: Students in Focus: Learning-Centred Pedagogy that Transforms Higher Education

Data: 28/10/2022 (Friday)

Laikas: 14:00–15:45 CET (15:00–16:45 Lithuania time)

Platforma: Zoom

Programa:

  • Konferencijos atidarymas ir bendri CLILMED tikslai bei rezultatai (CLILMED projekto koordinatorius);
  • CLILMED Tools pristatys projekto komanda: dėstytojai iš Švedijos Karolinska instituto, Varšuvos medicinos universiteto, Gdansko medicinos universiteto, Semmelweis universiteto, Pecs universiteto medicinos mokyklos ir kt.
  • Kaip dėstytojai naudoja CLILMED priemones savo mokymo praktikoje? Gerąja patirtimi dalinsis dr. Joanna Fąferek iš Jogailos universiteto medicinos koledžo (Lenkija) ir dr. Farkas Sarnyai iš Semmelweis universiteto (Vengrija).
  • Diskusija ir apibendrinimas (CLILMED projekto koordinatorius).

Norėdami dalyvauti konferencijoje nuotoliniu būdu, užsiregistruokite naudodami šią nuorodą ir jums bus atsiųsta visa reikalinga informacija.

Konferencija nemokama. Jei turite klausimų, kreipkitės el. paštu: .

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku