Sidebar

Naujausi įvykiai

VU Kultūros centras kviečia istorijų pasakojimo meno mėgėjus į šventinį „Istorijų pasakojimo sal(i)oną“! Jo tema bus Randas – skambės istorijos ir pasakojimai apie apie užgijusias žaizdas ar išmoktas pamokas.

Renginio data ir laikas: 41-asis Vilniaus universiteto storytelling'o vakaras vyks 2023 m. gruodžio 19 d., antradienį, 19 val.

Vieta: VU Istorijos fakulteto kavinė, Universiteto g. 7, Vilnius.

Tam, kad organizatoriai žinotų, kiek kėdžių ir arbatos puodelių paruošti, reikalinga registracija visiems dalyviams – klausytojams ir pasakotojams!

Registruotis galite čia.

Interaktyvaus istorijų pasakojimo teminio vakaro šeimininkė Milda Varnauskaitė kviečia prisijungti į jau 41-ąjį VU Kultūros centro organizuojamą sal(i)oną! Tai ne tik neįpareigojanti istorijų pasakojimo ir klausymosi vieta, kur galima išgirsti ne vieną intriguojantį pasakojimą, bet ir renginys, kuriame galima drąsiai bendrauti su įdomiais dalyviais bei susipažinti su bendraminčiais.

Kiekvienas susitikimas sal(i)one būna vis kitoks – naujos, dar negirdėtos, ir kartais labai įkvepiančios ar net pamokančios istorijos. 

Facebook renginys.

Istorijų salionas 12.19 į TV ekranus

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku