Sidebar

Naujienos

Studentai sveikina

Nuo 2009 metų Tarptautinės farmacijos federacijos (FIP) iniciatyva rugsėjo 25 diena yra minima Pasaulinė vaistininkų diena. Šių metų FIP vaistininkų dienos šūkis: Vaistininkais visada pasitikima sveikatos klausimais („Always trusted for your health“). Juk vaistininkai yra ekspertai: kuriantys ir gaminantys vaistinius preparatus; parenkantys pacientui tinkamą vaistą ir dozę; suteikiantys farmacinę paslaugą ir bendradarbiaujantys su kitais sveikatos priežiūros specialistais. Vaistininkai ir vaistininkės yra sveikatos priežiūros specialistai lengviausiai prieinami pacientams.

Nuo 2015 metų vaistininkai ruošiami ir Vilniaus universitete. Džiaugiamės, kad senosios akademinės ir dar prof. J.F. Volfgango puoselėtos vaistininkystės vertybės susilieja su modernia mokymosi aplinka. Tikime, kad vaistininko profesija bus paklausi ir vertinama ir ateityje.

Mieli vaistininkai, dėkojame Jums, jog kasdien padedate pas jus apsilankiusiems žmonėms spręsti jų sveikatos problemas. Dėkojame, kad esate neatsiejama ir labai svarbi sveikatos priežiūros sistemos dalis šalia gydytojų ir kitų sveikatos priežiūros specialistų.

Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto farmacijos studentai sveikina visus Lietuvos vaistininkus su pasauline vaistininkų diena! Laukiame, kada galėsime įsilieti į profesionalių vaistininkų gretas ir tapti Jūsų kolegomis.

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku