Sidebar

Naujienos

Šiemet pirmą kartą VU Medicinos fakultete organizuojami geriausio (-ios) dėstytojo (-os) kiekvienoje studijų programoje rinkimai.

VU MF bakalauro, vientisųjų ir magistrantūros studijų programų studentai nuo balandžio 17 d. kviečiami aktyviai dalyvauti apklausoje ir prisidėti prie to, kad jų mėgstamas (-a) dėstytojas (-a) šiemet būtų pripažintas (-a) geriausiu (-ia) Medicinos fakultete!

20230417 VUMF MF destytoju rinkimai Cover LT

Apklausoje gali dalyvauti tik MF studentai, kurių prašysime pažymėti, kokioje studijų programoje mokosi, tuomet įrašyti dėstytojo (-os) vardą ir pavardę bei glaustai argumentuoti savo pasirinkimą. 

Geriausio (-ios) dėstytojo (-os) titulo nusipelno inovatyviausi ir palankiausią aplinką studentų tobulėjimui sukuriantys dėstytojai! Apklausoje studentai ras pagrindinius kriterijus, kuriais remdamiesi galės įvertinti savo mėgstamą dėstytoją ir pateikti jo (-os) kandidatūrą.

Primename, kad balsuoti galima tik vieną kartą, pateikiant savo pasiūlymą iki balandžio 27 d. Balsavimų rezultatai bus paskelbti iki birželio 1 d.

Apklausos anketos: lietuvių kalba ir anglų kalba.

Rinkimai organizuojami Studijų skyriaus iniciatyva.

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku