Sidebar

Naujienos

Šiais metais pradėjote dirbti universitete ir norėtumėte turėti kolegą-mentorių? Gal universitete dirbate kurį laiką ir norėtumėte sukaupta darbo patirtimi pasidalinti su kitais? O gal žinote kolegą, kuris norėtų mentoriaus arba pats galėtų būti mentoriumi? Pasidalinkite šia informacija su jais!

Jei bent į vieną klausimą atsakėte „TAIP“, kviečiame Jus prisijungti prie Vilniaus universitete įgyvendinamos Mentorystės programos „Dėstytojai dėstytojams!“. Programa skirta ne tik naujai į universitetą priimtiems dėstytojams, bet ir visiems norintiems pasidalinti savo patirtimi bei praktikomis. Programa siekiama padėti dėstytojams sėkmingiau integruotis į universiteto bendruomenę, teikti paramą užtikrinant dėstymo kokybę bei prisidedant prie dėstytojų karjeros plėtros ir patrauklumo didinimo.

Susidomėjote? Tad nieko nelaukite ir registruokitės:

Pirmasis įvadinis Mentorystės programos dalyvių susitikimas MS „Teams“ platformoje planuojamas jau 2023 m. rugsėjo 27 d. 15:00-16:00 val.

Mentorystės programą dėstytojams koordinuoja: Edukacinių kompetencijų centras. Kilus klausimams, kreipkitės el. paštu 

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku