Sidebar

Naujienos

20231011 Sveikatos paroda

2023 m. spalio 27-28 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO (Laisvės pr. 5, Vilnius) vyks sveikatingumo temai skirtas renginys SVEIKATOS PARODA 2023. Kviečiame dalyvauti.

Mąstykime apie sveikatą ir sveikatos problemų prevenciją plačiau – apie fizinę, emocinę ir socialinę žmogaus gerovę, neigiamus veiksnius žmogaus sveikatai. Kartu su specialistais nagrinėkime efektyvius sveikos gyvensenos principus, gerinkime žinias sveikatingumo tema, ugdykime palankius mūsų sveikatai įgūdžius ir nuostatas. Atraskime būdus kaip tinkamai pasirūpinti savo fizine, emocine bei psichologine sveikata, taip gerinant bendrą sveikesnės visuomenės rodiklį.

Sveikatos paroda - tai:

  • Naujausios sveikos ir darnios gyvensenos bei sveikatinimosi tendencijos
  • Medicinos, sveikatingumo bei sveikatinimo specialistų, jų paslaugų ir produktų paroda
  • Nuo tradicine medicina grįstų gydymo bei sveikatinimo metodų iki papildomosios medicinos specialistų konsultacijų
  • Platus pasirinkimas diagnostinių tyrimų 
  • Konsultacijos su profesionalais bei specialistais sveikos mitybos, sporto, emocinio balanso bei inovatyvių produktų ir paslaugų temomis
  • Pažangiausi medicininiai technologiniai sprendimai, paslaugos ir įrankiai
  • Pranešimai, diskusijos ir aktyvumo zona
  • B2B kontaktų, paslaugų ir kompetencijų mainai
  • Specializuotos ir praktinės konferencijos medicinos specialistams 

Skatiname atkreipti dėmesį į Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto organizuojamus renginius, kurie yra „Sveikatos paroda 2023“ dalis:

2023 m. spalio 27 d. | Mokslinė-praktinė konferencija „Slaugos ir sveikatos mokslų inovacijų kūrimas ir plėtra“.

Konferencija mokama, bilieto kaina 30 EUR. Bilietai: https://bit.ly/45qeU7A

Konferencija skirta visų profesinių kvalifikacijų gydytojams, visų specializacijų bendrosios praktikos slaugytojams, išplėstinės praktikos slaugytojams, akušeriams, biomedicinos technologams, radiologijos technologams, visuomenės sveikatos priežiūros specialistams, kineziterapeutams, ergoterapeutams, masažuotojams, optometrininkams. Konferencijos dalyviams bus išduodami 5 val. trukmės Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai.

2023 m. spalio 28 d. | Reabilitacijos forumas „Inovacijų taikymas reabilitacijoje, medicinoje ir slaugoje“.

Renginys nemokamas. Forumas skirtas visiems besidomintiems. Renginio dalyviams nebus išduodami kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai. 

Tai pat norime informuoti, kad Vilniaus universiteto darbuotojai parodą bei spalio 27 d. 11:00–13:00 val. rengiamą HR Specialistams skirtą konferenciją (Litexpo 3 salė, balkonas) gali aplankyti nemokamai. Tokią galimybę suteikia Personalo valdymo profesionalų asociacija (PVPA) savo nariams, kuriuo yra ir Vilniaus universitetas. PVPA narius, besidominčius, kaip sustiprinti darbuotojų sveikatą, ieškančius naujų idėjų ir sprendimų, kviečia registruotis ir užsisakyti nemokamus kvietimus. Nemokamiems kvietimams gauti registruotis galite čia. Pildant registracijos formą būtina pažymėti, kad esate PVPA narys.

HR Specialistams skirtos konferencijos temos:

  • pristatyti verslo įmonėms sveikatinimo naudas, motyvavimo programas;
  • kaip sumažinti darbuotojų stresą ugdant jų fizinį aktyvumą;
  • pristatyti naujus sveikatinimo renginius sanatorijose ir kurortuose;
  • atviroje diskusijoje aptarti kokie dabar darbuotojų ir darbdavių poreikiai motyvavimui, ar sutampa darbdavio ir darbuotojo lūkesčiai įmonės motyvavimo programose, padiskutuoti apie šiandienos aktualijas bei iššūkius.

Konferencijos programą rasite čia.

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku