Sidebar

Naujienos

 VMS_2149-scaled.jpgŠv. Kristoforo apdovanojimų laureatai / S. Žiūros nuotrauka

Sausio 25 d. Vilniaus Rotušėje vyko iškilmingi Šv. Kristoforo statulėlių įteikimai. Reikšmingiausias miesto apdovanojimas buvo įteiktas 10-iai garbingiausių, skirtingas sritis atstovaujančių, miestiečių.

Už vaikų onkochematologijos srities mokslo ir praktikos lyderystę Vilniuje Šv. Kristoforo statulėle apdovanota Santaros klinikų onkochematologė, VU Medicinos fakulteto Klinikinės medicinos instituto Vaikų ligų klinikos profesorė Jelena Rascon. Vaikų kraujo vėžio išgyvenamumas iki 90 proc. – taip pat ir profesorės pasiekimas bei ilgo darbo rezultatas.

VMS_1119-2048x1366.jpgProf. Jelena Rascon / S. Žiūros nuotrauka

Šv. Kristoforo apdovanojimai teikiami nuo 1998-ųjų. Nominacijas apdovanojimui už nuopelnus mokslui, teisėsaugai, švietimui, kultūrai ir menui, Vilniaus istorinei atminčiai, sportui, verslui, turizmo plėtrai, labdarai, architektūrai siūlo vilniečiai. Taip pat galimos ir kitos vilniečių pasiūlytos nominacijos.

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku