Sidebar

Naujienos

intro SMVTVilniaus universiteto Medicinos fakulteto Studentų mokslinės veiklos tinklo konferencijos atributikos fragmentas. VU MF nuotrauka

Ar žinojote, kad kasmetinės Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Studentų mokslinės veiklos tinklo (VU MF SMVT) konferencijos pranešimus-tezes galite rasti el. leidinio versijoje, MF svetainėje ir perskaityti jums patogiu metu?

Kviečiame susipažinti, kur savo mokslinius interesus 2021–2022 m. nukreipė, kokius išskirtinius klinikinius atvejus analizavo ir tyrimus atliko VU MF studentai ir mokslininkai. Jų atliktų mokslinių darbų rezultatai buvo pristatyti 2022 m. gegužės 20 d. vykusioje plenarinėje SMVT konferencijoje. Tai buvo jau 74-oji Studentų mokslinės veiklos tinklo konferencija. Visų joje dalyvavusių, ir 304 mokslinius darbus pateikusių, studentų pranešimus-tezes talpinantį kasmetinį VU MF SMVT konferencijos leidinį rasite ČIA.

Tezių leidinys nuo 2017 m. leidžiamas el. būdu ir yra pasiekiamas MF svetainėje. Nuoroda į 2017–2022 m. leidinių sąrašą: https://bit.ly/3xmaIGZ.

SMVT – laisvos narystės pagrindu veikiantis VU MF darinys, vienijantis moksline veikla besidominčius ir joje dalyvaujančius VU MF vientisųjų, bakalauro ir magistro studijų studentus bei mokslininkus.

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku