Sidebar

Naujienos

Duomenų bazė Quintessence Publishing paskelbė 2020 m. skaitomiausių knygų karantino laikotarpiu sąrašą, kurio pirmoje pozicijoje puikuojasi gydytojo odontologo, Vilniaus universiteto (VU) Medicinos fakulteto profesoriaus dr. Tomo Linkevičiaus knyga „Zero bone loss concepts”.

Savo knygoje "Zero Bone Loss Concepts" (Stabilaus kaulo aplink implantus sukūrimas ir išlaikymas)  prof. Tomas Linkevičius paliečia dilemą, pažįstamą kiekvienam dantų implantacija užsiimančiam specialistui: kaip užkirsti kelią kaulo tirpimui aplink implantus? Knygoje autorius pateikia nuoseklų vadovą, kaip šios problemos išvengti bei užtikrinti procedūros kokybę ir ilgaamžiškumą.

Tomas LinkevičiusNuotraukoje: prof. Tomas Linkėvičius (asm. archyvas).

VU Medicinos fakulteto mokslininko sukurta ir užpatentuota implantavimo bei protezavimo koncepcija „Zero bone loss concepts“ šiuo metu viena populiariausių gydymo metodikų visame pasaulyje. Knygoje aprašytas naujoves gydytojas naudoja savo kasdieniame darbe su pacientais, taigi tikrai galima teigti, kad prof. Tomo Linkevičiaus pacientai yra gydomi pažangiausia šiuo metu esančia metodika pasaulyje.

Profesorius dr. Tomas Linkevičius yra visame pasaulyje žinomas gydytojas-odontologas, aktyviai įsitraukęs į tarptautines iniciatyvas. Nuo 2013 metų jis skaito paskaitas ir veda mokymus profesionalams Lietuvoje bei įvairiose pasaulio vietose: JAV, Indijoje, Portugalijoje, Ispanijoje, Vengrijoje, Jordanijoje ir kitose šalyse. Ikipandeminiu laikotarpiu, mokslininko iniciatyva, Vilniuje kasmet vykdavo dviejų dienų mokymai, į kuriuos gausiai susirinkdavo gydytojai iš viso pasaulio. Jų metu odontologai buvo supažindinami su „Zero bone loss concepts“ gydymo metodika.

Dr. Tomas Linkevičius prisijungė prie VU Odontologijos instituto kolektyvo 2008 metais, o nuo 2018 metų rugsėjo mėnesio dirba profesoriaus pareigose. Gydytojas veda praktinius darbus studentams, taip pat seminarus gydytojams-rezidentams, skaito paskaitas. Taip pat vadovauja doktorantų disertacijų rengimui bei ginimui.

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku