Sidebar

Naujienos

Šiemet pirmą kartą VU Medicinos fakultete organizuojami geriausio (-ios) dėstytojo (-os) kiekvienoje studijų programoje rinkimai.

VU MF bakalauro, vientisųjų ir magistrantūros studijų programų studentai nuo balandžio 17 d. kviečiami aktyviai dalyvauti apklausoje ir prisidėti prie to, kad jų mėgstamas (-a) dėstytojas (-a) šiemet būtų pripažintas (-a) geriausiu (-ia) Medicinos fakultete!

20230417 VUMF MF destytoju rinkimai Cover LT

Apklausoje gali dalyvauti tik MF studentai, kurių prašysime pažymėti, kokioje studijų programoje mokosi, tuomet įrašyti dėstytojo (-os) vardą ir pavardę bei glaustai argumentuoti savo pasirinkimą. 

Geriausio (-ios) dėstytojo (-os) titulo nusipelno inovatyviausi ir palankiausią aplinką studentų tobulėjimui sukuriantys dėstytojai! Apklausoje studentai ras pagrindinius kriterijus, kuriais remdamiesi galės įvertinti savo mėgstamą dėstytoją ir pateikti jo (-os) kandidatūrą.

Primename, kad balsuoti galima tik vieną kartą, pateikiant savo pasiūlymą iki balandžio 27 d. Balsavimų rezultatai bus paskelbti iki birželio 1 d.

Apklausos anketos: lietuvių kalba ir anglų kalba.

Rinkimai organizuojami Studijų skyriaus iniciatyva.

Fakultetas