Sidebar

Naujienos

Vilniaus Universiteto (VU) Medicinos fakultetas kartu su Matematikos ir informatikos fakultetu, bendradarbiaudami su kolegomis iš Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos bei Latvijos, Estijos, Norvegijos ir Lichtenšteino universitetų, atlieka tarpdisciplininį "Kibernetinio saugumo kompetencijų gerinimas" tyrimą. Šis tyrimas yra tarptautinio projekto „ADVANCES“ dalis.

Kviečiame dalyvauti 25-45 metų Lietuvos piliečius. Tyrimas apima dvi grupes – kibernetinio saugumo specialistus ir asmenis kontrolei, kurie nėra susiję su šia sritimi. Lygiavertei kontrolinei grupei, šiuo metu, ypač trūksta vyriškos lyties tiriamųjų. 

Dalyviai kviečiami užpildyti klausimyną, išspręsti tyrimui aktualių užduočių rinkinį ir duoti apie 2 ml kraujo, iš kurio bus išgryninta DNR, tolesniems genetiniams tyrimams. Tyrimo dalyviai gauna dovaną - klausimyno suvestines pagal įvairius psichologinius inventorius, taip pat papildomą su širdies ir kraujagyslių sistemos funkcija susijusio genetinio žymens MTHFR gene tyrimą.

Platesnė informacija apie tyrimą.

Susidomėjusius kviečiame susisiekti telefonu +370 613 85646, +370 618 07424 arba el. paštu .

 

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku