Sidebar

Naujienos

Mieli kolegos ir kolegės, 

Brangūs Medicinos fakulteto bendruomenės nariai – gydytojai, odontologai, slaugytojai, farmacininkai, reabilitologai, optometrininkai, mokslininkai ir dėstytojai – visi, kurie paskyrė savo profesinį gyvenimą sveikesnės visuomenės kūrimui – sveikinu jus su Medicinos darbuotojų diena!

Šią profesiją renkasi nepaprastai drąsios ir ryžtingos asmenybės, pašauktos didžiulei atsakomybei ir nuolatiniam rūpesčiui brangiausiu žmogaus turtu – sveikata. Jūs esate tie, kurie kiekvieną dieną visapusiškai prisideda prie fiziškai, dvasiškai ir morališkai stipresnės ir laimingesnės visuomenės. 

Nuoširdžiai sveikinu jus šios gražios ir prasmingos šventinės dienos proga! Dėkoju už kasdienį atsidavimą studentams, darbui, mokslui ir inovacijoms, už kantrybę, žinias, sukauptą išmintį ir patirtį – būkite pavyzdys ir įkvėpimas ateities kartoms, būsimiems sveikatos specialistams!

Dekanas prof. dr. Dalius Jatužis

20230426 Medicinos darbuotoju diena LT

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku