Sidebar

Naujienos

2023 m. birželio 19 d. penkioms Vilniaus Universiteto Medicinos fakulteto darbuotojoms dekanas prof. Dalius Jatužis išreiškė padėką už nuoseklų ir ilgametį darbą. Šių darbuotojų darbo sutartys jau nebebus pratęsiamos:

  • prof. (HP) dr. Loretos Cimbalistienės – Žmogaus ir medicininės genetikos katedra.
  • doc. dr. Audronės Arlauskienės, Ginekologijos ir akušerijos klinika.
  • dr. Violetos Vladislavos Panavienės – Vaikų ligų klinika.
  • dr. Reginos Ėmužytės - Vaikų ligų klinika.
  • dr. Palmyros Semėnienės – Širdies ir kraujagyslių ligų klinika.

„Savo darbinę veiklą susiejusios su Vilniaus universitetu, dirbdamos Medicinos fakultete, negailėdamos energijos, dovanojote savo žinias studentų labui bei skyrėte laiko mokslinei veiklai, vadovėlių, metodinės medžiagos rengimui, ir visa tai darėte dirbdamos klinikinį, praktinį darbą vardan pacientų sveikatos ir jų gyvenimo kokybės. Jūsų profesinė patirtis ir įgūdžiai yra mūsų fakulteto bei šalies vertybė ir turtas. Esate aukščiausio lygio ekspertės bei kolektyvo mylimos kolegės“, – sakė prof. Dalius Jatužis, įteikdamas prisiminimo dovanėles ir gėles.

Vilniaus Universiteto Medicinos fakulteto bendruomenė nuoširdžiai dėkoja dėstytojoms, mokslininkėms, gydytojoms ir tiesiog mylimoms kolegėms už jų indėlį į konkrečios klinikos ar katedros, Medicinos fakulteto ir viso Universiteto gerovę. Ačiū!

20230619 Padeka 4Iš kairės: dr. Palmyra Semėnienė, prof. (HP) dr. Loreta Cimbalistienė, doc. dr. Violeta Vladislava Panavienė / MF archyvo nuotr.

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku