Sidebar

Naujienos

Sveikiname su naujų Mokslo ir studijų metų pradžia! Kviečiame susipažinti su mokslo metų pradžios renginių programa.

2023 m. rugsėjo 1 d. paskaitos nevyks visų kursų ir visų studijų programų Medicinos fakulteto studentams. Bakalauro ir vientisųjų studijų programų pirmakursiai kviečiami dalyvauti Mokslo metų atidarymo renginiuose. Laukia nauji įspūdžiai, puikūs dėstytojai, šaunūs bendraminčiai ir, žinoma, dovanos!

RUGSĖJO 1-OSIOS RENGINIŲ PROGRAMA

9:30

Vėliavos kėlimas.

VU Bibliotekos kiemas, Universiteto g 3.

10:00

Pirmakursių susipažinimas VU Medicinos fakulteto kieme.VU Medicinos fakulteto Studentų atstovybė kviečia visus pirmakursius susiburti ir susipažinti. 

Bendrabučių kiemelis, VU Medicinos fakultetas, M. K. Čiurlionio g. 21.

11:00

Studijų metų atidarymas. Dalyvauti kviečiami Medicinos ir Odontologijos vientisųjų studijų programų anglų kalba studentai.

Didžioji auditorija (203), VU Medicinos fakultetas, M. K. Čiurlionio 21.

12:30 – 13:30

Studijų metų atidarymas VU Medicinos fakultete. Dalyvauti kviečiami Medicinos, Odontologijos ir Farmacijos vientisųjų, Kineziterapijos, Optometrijos, Slaugos ir Visuomenės sveikatos bakalauro studijų programų studentai.

VU Didžioji Aula, M. K. Čiurlionio g. 21. 

14:45 – 15:30

Tradicinė Vilniaus universiteto bendruomenės eisena.Dalyvauti kviečiami Vilniaus universiteto darbuotojai, visų studijų programų ir kursų studentai, alumnai. Eisenos metu visus studentus kviečiame vilkėti Medicinos fakulteto simbolį – baltą chalatą. Primename, kad Medicinos fakulteto logotipu puoštą baltą chalatą fakultetas dovanoja visiems VU MF bakalauro, vientisųjų ir magistro studijų programų 2023/2024 m. m. pirmo kurso studentams. Informaciją apie chalatų atsiėmimą rasite čia

Seimo rūmai → Gedimino prospektas → VU Didysis kiemas.

15:30 – 16:30

Iškilminga studijų metų pradžios RENOVATIO STUDIORUM ceremonija. Dalyvauti kviečiami darbuotojai, visų studijų programų ir kursų studentai, alumnai

VU Didysis kiemas, Universiteto g. 3.


RUGSĖJO 4-OSIOS RENGINIŲ PROGRAMA

Rugsėjo 4 d. paskaitos nevyks tik pirmo kurso bakalauro ir vientisųjų studijų programų studentams – juos labai kviečiame dalyvauti kituose suplanuotuose renginiuose.

9:00 – 9:30

VU Medicinos fakulteto Studentų atstovybė pasitinka pirmakursius ir pradeda visos dienos renginių programą.  

Bendrabučių kiemelis, VU Medicinos fakultetas, M. K. Čiurlionio g. 21.

9:30 – 10:30

Susitikimas su I kurso studentais, studijuosiančiais lietuvių kalba. Susipažinimas su VU Medicinos fakulteto Studijų skyriaus ir Studentų atstovybės atstovais. Didžioji auditorija (203), VU Medicinos fakultetas, M. K. Čiurlionio g. 21.

10:30 – 11:00

Pertrauka

11:00 – 12:00

Protmūšis I kurso studentams, studijuosiantiems lietuvių kalba.

VU Medicinos fakulteto Studijų skyriaus ir Studentų atstovybės organizuojama viktorina, kurios metu pirmakursiai gaus informacijos apie studijas ir kartu sužinos naudingiausius kontaktus. 

144 auditorija, VU Medicinos fakultetas, M. K. Čiurlionio g. 21.

12:00 – 13:00

Pietų pertrauka. Asmenins laikas, skirtas pasistiprinti ir pailsėti.

13:00 – 14:00

SURVIVAL GUIDE: auksiniai patarimai. VU Medicinos fakulteto Studentų atstovybės organizuojamos patirčių dalybos – „studentai studentams“. Čia pirmakursių lauks patarimai ir pamokos, kurias vyresniųjų kursų studentai išmoko savo studijų metais.

144 auditorija, VU Medicinos fakultetas, M. K. Čiurlionio g. 21.

14:00 – 17:00

Orientacinės žaidynės. VU Medicinos fakulteto Studentų atstovybės organizuojamos orientacinės varžybos po centrinę Vilniaus dalį ir Medicinos fakultetą. Lietuvių ir užsienio studentams paruoštos užduotys bei galvosūkiai nukreips į populiariausias ir naudingiausias žinoti studentiškas vietas. Žaidynių pabaigą vainikuos apdovanojimai.

144 auditorija, VU Medicinos fakultetas, M. K. Čiurlionio g. 21.

17:30

Kultūrų vakaras. VU Medicinos fakulteto Studentų atstovybės organizuojamas lietuvių ir užsienio studentus apjungiantis šalių ir kultūrų vakaras. Pirmakursiai studentai bus kviečiami pristatyti savo šalių kultūras, paragauti lietuviško stalo vaišių ir kartu su linijinių šokių kolektyvu sušokti lietuvių tautinius šokius.

144 auditorija, VU Medicinos fakultetas, M. K. Čiurlionio g. 21.


Pirmakursių integracinės savaitės renginiai taip pat skelbiami: https://www.studentauk.vu.lt/.

Turi klausimų? Susisiek: .

 

 

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku