Sidebar

Naujienos

 20230922 Vaiku universitetas 1Orgzanitorių nuotr.

Rugsėjo viduryje Vilniaus universiteto (VU) Didžiajame kieme įvyko VU Vaikų universiteto atidarymo festivalis „Mokslo magija“, sutraukęs tūkstančius moksleivių ir jų tėvų, norinčių geriau pažinti VU.

Festivalio dalyvių laukė VU veiklų pristatymas, „N2” komandos paruošti eksperimentai, iliuzionisto Manto Wizard magijos šou, susitikimai su įkvepiančiomis asmenybėmis, „Eurovizijos“ dalyvės Monikos Linkytės pasirodymas.

Sveikatos ir judesio erdvėje aktyviai dalyvavo ir VU Medicinos  fakulteto ir VU Sporto centro atstovai - doc. dr. Ramunė Žilinkskienė, dr. Ieva Eglė Jamontaitė, Monika Makutienė, Ieva Gedvilienė ir studentai. Renginio nuotraukas pažiūrėti galima čia.

20230922 Vaiku universitetas 2Organizatorių nuotr.

Pasibaigus festivaliui moksleiviai ir toliau kviečiami domėtis VU siūlomomis veiklomis. 1-4 klasės moksleivius spalio 1 d. kviesime registruotis į Rudens sesiją, kurios metu moksleiviai keliaus po VU padalinius ir įtraukiančiose paskaitose susipažins su skirtingomis mokslo sritimis.

Vyresnių klasių moksleiviai kviečiami dalyvauti „Studentas vienai dienai” renginiuose ir drauge su VU studentais apsilankyti dominančiose paskaitose.

Klases kviečiame registruotis ir apsilankyti fakultetuose, ekskursijose ir edukacinėse veiklose. Visos naujienos apie Vaikų universitetą skelbiamos čia.

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku