Sidebar

Naujienos

Europos hematologų asociacija (angl. European Hematology Association, EHA) kviečia visus, svarstančius apie tolimesnės specializacijos galimybes po medicinos studijų baigimo, dalyvauti nemokamoje „Lighting the Flame 2023/24. Get to Know Hematology“ programoje anglų kalba. Jos metu studentai (-ės) turės galimybę susipažinti su hematologijos – mokslo apie kraujo ligas – ypatumais (klinikiniu įvertinimu, duomenų interpretavimu, terapinių protokolų valdymu ir kt.), sudalyvauti įvairiuose renginiuose bei užmegzti ilgalaikius naudingus ryšius.

Programą sudaro 3 etapai:

  • Virtuali stovykla (24/7/365 prieiga): jos metu studentai (-ės) susipažins su hematologijos mokslu klinikinės, tyrimų ir laboratorinės praktikos kontekste, galės sudalyvauti virtualiuose kursuose apie kraujo ligas (limfomą, ūminę mieloidinę leukemiją, mielodisplazinį sindromą ir kt.) bei prisijungti prie vyksiančių webinar‘ų, workshop‘ų ir kt. reginių, susijusių su hematologijos mokslu.
  • Vasaros stovykla (prašymai dalyvauti priimami iki 2024 m. vasario/kovo mėn.): priimtieji studentai (-ė) susipažins su patyrusiais įvairių krypčių hematologais (mentoriais), įgis žinių apie klinikinę ir tyrimų praktiką bei užmegs naudingus ilgalaikius ryšius.
  • Vasaros stovyklos 2-asis etapas: pirmosios vasaros stovyklos dalyviai turės progą dar giliau susipažinti su hematologijos mokslu, sužinoti daugiau naujausias praktines prieigas prie hematologijos, taip pat – stipendijų galimybes.

Daugiau informacijos apie programą: .

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku