Sidebar

Naujienos

smvt muge 2023 26 SMVT būrelių mugė 2023 / L. Gaidelytės ir R. Kriščiukaitytės nuotrauka

2023 m. lapkričio 23 d. VU Medicinos fakulteto koridoriuose po kelių metų pertraukos ir vėl šurmuliavo Studentų mokslinės veiklos tinklo (SMVT) būrelių mugė. Jos metu visi norintys turėjo galimybę praktiškai išbandyti ir geriau pažinti daugybę skirtingų biomedicinos sričių, kurių pagrindu veiklą vykdo SMVT būreliai ir grupės. Mugėje dalyvavo ne tik būreliai, bet ir svečiai – UAB „Eurovaistinė“, InMedica grupės, J. Basanavičiaus karo medicinos tarnybos, Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos atstovai ir kiti.

Renginio akimirkas galite peržiūrėti čia.

diskusija inovacijos 01 Diskusija „Nuo idėjos iki inovacijos geresnei žmogaus sveikatai“ / MF archyvo nuotr.

SMVT būrelių mugė pasibaigė renginiu-diskusija „Nuo idėjos iki inovacijos geresnei žmogaus sveikatai“, kuri buvo skirta supažindinti studentus su inovacijų kūrimo svarba, startuolių vystymo perspektyvomis ir antreprenerystės meno subtilybėmis. Startuolių vystymo perspektyvų ir antreprenerystės temomis diskutavo tikri šios srities profesionalai: doc. dr. Marija Jakubauskienė, Martynas Kandzeras, Justina Klyvienė, Rūta Morkūnienė ir Dominykas Milašius.

Diskusijos akimirkas galite peržiūrėti čia.

SVMT būrelių mugė ir baigiamasis renginys-diskusija vyko Medikų dienų (MeDi) '23 metu. „MeDI“ – tai nuo 2003 metų Vilniaus universiteto Studentų atstovybės Medicinos fakultete organizuojamas renginių ciklas, skirtas bendruomeniškumui ugdyti, naujiems įgūdžiams formuoti bei visuomenei šviesti.

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku