Sidebar

Naujienos

arqus cafe

Visus VU bendruomenės narius kviečiame registruotis Arqus aljanso tinklo organizuojamoje jau 8-ojoje Arqus Café, kuri prasideda 2024 m. kovo 21 d. ir tęsis iki birželio mėn. 

Arqus Café – tai internetinė erdvė, kurioje Arqus universitetų nariai gali susitikti mažose grupelėse ir neformalioje aplinkoje lavinti ir tobulinti kalbos įgūdžius. Tai puiki galimybė studentams ir darbuotojams neformaliai kartu su kitais besimokančiaisiais plėsti norimos kalbos ir kultūros žinias. Kviečiami prisijungti visi, tačiau geriausiai sekasi bendrauti, kai dalyviai turi ne žemesnį kaip A2 kalbos mokėjimo lygį. Atkreipkite dėmesį, kad Arqus Café – tai ne užsienio kalbos kursai.

Susitikimai vyksta kartą per savaitę vieną valandą nuotoliniu būdu, per ZOOM. Arqus Café užsiėmimus veda dėstytojai, kuriems kalba yra gimtoji ir kurie buvo apmokyti vesti neformalias kalbų kavines.

Siūlome jungtis į susitikimus, kuriuose bus bendraujama šiomis kalbomis: vokiečių, anglų, prancūzų, italų, khmerų, lenkų, lietuvių, portugalų, ispanų, turkų ir ukrainiečių. Dalyviai gali rinktis iš dviejų skirtingų kabos lygių kavinių: pradedančiųjų / vidutinio lygio (A2-B1) ir vidutinio lygio / pažengusiųjų (B2-C1).

Registracija jau vyksta, ji baigiasi likus dviem savaitėms iki kiekvienos kalbų kavinės pabaigos.

Daugiau informacijos apie Arqus Café, siūlomas kalbas ir registracijos procesą rasite čia.

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku