Sidebar

Naujienos

SMVT konferencija 2024 renginiams 1

Kasmet daugiau nei 1000 narių, daugiau nei 300 publikuotų tezių, daugiau nei 35 mokslinės grupės pristato studentų mokslinės veiklos tinklo (SMVT) rezultatus: 2024 metais vyks jau LXXVI Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto studentų mokslinės veiklos tinklo konferencija. Kviečiame dalyvauti!

Tai išskirtinė galimybė fakulteto studentams, akademikams ir administracijos darbuotojams diskutuoti bei dalintis patirtimi, išklausyti įdomiausius studentų ir dėstytojų pranešimus, įsitraukti į mokslinę veiklą, o taip pat užmegzti naudingus kontaktus. Šioje konferencijoje studentai pristato mokslinėse grupėse kartu su VU MF mokslininkais atliktus darbus, įdomių klinikinių atvejų ar atliktų analizių rezultatus. Pranešimus skaitys Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto studentai – SMVT sekcijų pirmų vietų nugalėtojai.

Plenarinės konferencijos data ir laikas: 2024 m. gegužės 17 d., 13 val.,

Vieta: Didžioji auditorija (203), VU Medicinos fakultetas, M. K. Čiurlionio g. 21.

Konferencijos programa ruošiama.

SMVT darbų skaitymas sekcijose vyks 2024 m. gegužės 13–16 d. (imtinai).

  • viena grupė gali formuoti sekciją, kai joje yra parengta 10 ir daugiau darbų. Jeigu grupėje parengta mažiau nei 10 darbų, kelios grupės jungiasi į bendrą sekciją. Apie suformuotas sekcijas prašome informuoti iki 2024 m. gegužės 6 d. el. paštu: ;
  • kiekvienoje sekcijoje yra atliekamas darbų vertinimas ir išrenkami 3 geriausi darbai (I, II, III prizinės vietos), kurie bus apdovanoti laureatų pažymėjimais.

Reikalavimai tezėms:

  • tezių pateikimo galutinė data – 2024 m. balandžio 19 d.;
  • visų grupės narių tezes viename „MS Word“ dokumente koordinatoriai prašomi atsiųsti el. paštu: ;
  • tezės apimtis – iki 600 žodžių;

Tezės struktūra:

  • pavadinimas;
  • autorius (-iai) (nurodyti vardą, pavardę, kursą);
  • vadovas (-ai) (nurodyti pareigas ir/arba pedagoginį vardą ir/arba mokslo laipsnį*, vardą, pavardę, MF padalinį).

*Atkreipiame dėmesį! Pirmiausia rašomos pareigos arba pedagoginis vardas ar jo santrumpa (prof., doc.), tada mokslo laipsnis (habil. dr., dr.).

Tezių šablonai: LT-šablonas, EN-template

Kilus klausimams, prašome kreiptis:

SMVT konferencija 2024 renginiams 2

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku