Sidebar

Naujienos

auksine-mediko-sirdis-apdovano-662a86838c449.jpg„Auksinės mediko širdies“ apdovanojimai / S. Žiūros nuotr.

Šių metų balandžio 24 d. Vilniaus Rotušėje 16-ą kartą įteikti „Auksinės mediko širdies“ apdovanojimai labiausiai sveikatai nusipelniusiems gydytojams, slaugytojams ir sveikatos apsaugos darbuotojams. „Auksinės mediko širdies“ miniatiūromis ir Vilniaus miesto savivaldybės mero padėkomis apdovanoti 10 sostinėje veikiančių sveikatos priežiūros įstaigų darbuotojų. Padėkas gavo ir likę apdovanojimų kandidatai, kurių iš viso buvo 39.

Tarp 10-ies „Auksinės mediko širdies“ laureatų – ir VU Medicinos fakulteto (MF) darbuotojai.

Išskirtinis įvertinimas už nuoširdų, ilgametį atsidavimą profesinei veiklai, sąžiningą ir rūpestingą darbą bei organizacijos vertybių puoselėjimą skirtas MF Klinikinės medicinos instituto Psichiatrijos klinikos darbuotojui, gydytojui psichiatrui-psichoterapeutui Laurynui Bukelskiui.

„Auksine mediko širdimi“ įvertinta MF Sveikatos mokslų instituto Slaugos katedros darbuotoja, VUL „Santaros“ klinikų Vaikų ausų, nosies, gerklės ligų skyriaus vyresnioji slaugytoja Nijolė Dzygalienė.

Pirmą kartą „Auksinės mediko širdies“ apdovanojimas įteiktas sostinės sveikatos sektoriaus Metų lyderiui. Juo tapo MF Klinikinės medicinos instituto Gastroenterologijos, nefroulogijos ir chirurgijos klinikos darbuotojas, VUL „Santaros“ klinikų vaikų ortopedijos ir traumatologijos skyriaus vedėjas, gydytojas ortopedas-traumatologas dr. Giedrius Bernotavičius. Gydytojui apdovanojimas skirtas už profesionalumą, dėmesį ir rūpestį pacientais, už sunkių patologijų gydymą ir inovatyvių chirurginių technikų taikymą vaikų ortopedijoje, lyderystę telkiant ir ugdant kolegas dėl pacientų gerovės.

Džiaugiamės ir sveikiname Medicinos fakulteto darbuotojus!

Šaltinis: LRT

Fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku