Sidebar

Naujausi įvykiai

Lietuvos intensyviosios kardiologijos ir skubiosios medicinos asociacija kartu su Vilniaus universitetu Vilniuje rengia tarptautinę mokslinę praktinę konferenciją (kongresą) ,,8th Meeting on Acute Cardiac Care and Emergency Medicine“. Renginyje bus nagrinėjamos aktualios intensyviosios kardiologijos, skubiosios medicinos, ūmaus kvėpavimo ir širdies nepakankamumo gydymo, taikant pagalbines kraujotakas, temos.

Konferencijos data: 2023 gegužės 26–27 d.

Vieta / pobūdis: renginys vyks hibridiniu būdu (gyvai – Lietuvos mokslų akademijoje, Gedimino pr. 3, Vilnius, tačiau konferenciją bus galima stebėti ir nuotoliniu būdu).

Renginio kalba – anglų.

Pasaulyje pripažinti lektoriai ir savo srities lyderiai iš JAV, Vokietijos, Lenkijos ir kitų šalių, atvykę į Lietuvą, pristatys išsamią naujausių klinikinių tyrimų ir mokslo pasiekimų apžvalgą. Kviečiame dalyvauti gyvai ir pabendrauti su žymiais pranešėjais iš viso pasaulio.

Renginys skirtas visų specialybių gydytojams, sveikatos priežiūros administratoriams, sveikatos priežiūros organizatoriams, visuomenės sveikatos specialistams, socialinės medicinos atstovams, medicinos biologams, biomedicinos technologams, vaistininkams, klinikiniams farmakologams, patologijos technologams, akušeriams, visų specialybių slaugytojams,  paramedikams, perfuzininkams.

Vyks atskira slaugytojų sesija (lietuvių k.).

Dalyviams bus išduodamas Vilniaus universiteto kvalifikacijos kėlimo 16 h. pažymėjimas.

Preliminarią renginio programą galite rasti čia arba asociacijos tinklalapyje.

Renginio registracijos mokestis už 2 dienas, dalyvaujant dalyviui nepriklausomai – kontaktiniu (gyvai) ar nuotoliniu būdais – yra:

  • gydytojams, sveikatos priežiūros administratoriams, ir kitoms specialybėms – 40 Eur;
  • slaugytojams, paramedikams, perfuzininkams, studentams, rezidentams – 25 Eur;
  • registracija konferencijos dieną – 70 Eur.

Daugiau informacijos ir registracijos nuorodą rasite čia.

Kontaktinis tel. pasiteiravimui: +370 600 22519

Organizatoriai maloniai kviečia registruotis ir dalyvauti konferencijoje!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku