Sidebar

Naujausi įvykiai

main

Organizacoriai kviečia dalyvauti 20-ajame Europos skaitmeninės patologijos kongrese (angl. 20th European Congress on Digital Pathology 2024), kuris 2024 m. vyks Vilniuje. Kongrese ketinama suburti pirmaujančius ekspertus, mokslininkus ir pramonės bei verslo specialistus, kurie supažindins su naujovėmis skaitmeninės patologijos srityje. Planuojama, kad šis kongresas taps išskirtiniu bendradarbiavimo tinklu bei keitimosi žiniomis ir novatoriškomis idėjomis platforma. Vilnius su savo turtinga istorija, stulbinančia architektūra ir svetingumu bus puikus renginio kontekstas. Organizatoriai kvies renginio dalyvius pasitelkti skaitmeninės patologijos galią ir įdyvendinti didžiulį pokytį sveikatos priežiūros srityje bei pagerinti pacientų gydymo rezultatus.

Renginio data: 2024 m. birželio mėn. 5–8 d.
Vieta: viešbutis „Radisson Blu Lietuva“, Konstitucijos pr. 20, Vilnius.

Kongreso prezidentas prof. dr. A. Laurinavičius: "Patologijos duomenys yra vertingas duomenų šaltinis, padedantis suprasti ligas, o kompiuterinių metodų integravimas atveria naujus būdus, kaip iš šių duomenų išgauti reikšmingų įžvalgų. Ši sinergija turi didelį potencialą plėsti medicinos žinias ir gerinti pacientų gydymo rezultatus. Kviečiu renginyje dalyvauti visus, kuriems skitis yra aktuali ir įdomi".

Daugiau informacijos apie renginį rasite oficialiame kongreso tinklalapyje.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku