Sidebar

Naujausi įvykiai

Siekdami „Inovacijų klubo“ narius supažindinti su širdies ir kraujagyslių ligų gydymo ir prevencijos metodais, kviečiame į diskusiją „Mokslo sprendimai 360°. Širdies ir kraujagyslių ligos: nuo prevencijos iki intervencijos“.

Diskusijos metu bus siekiama atsakyti į klausimus: kokį sportą ir kokią mitybą reikėtų rinktis, norint išvengti širdies ir kraujagyslių ligų? Kokie gydymo metodai šioje srityje pažangiausi ir patikimiausi? Kaip prie širdies ligų sprendimo prisideda matematika?

Renginyje Matematikos ir informatikos fakulteto Taikomosios matematikos instituto profesorius dr. Konstantinas Pileckas pristatys, kaip matematika padeda gydyti širdies ligas. Medicinos fakulteto Klinikinės medicinos instituto mokslininkas dr. Rokas Šerpytis papasakos apie vykdomus širdies ir kraujagyslių ligų tyrimus. Medicinos fakulteto Klinikinės medicinos instituto mokslininkė Jūratė Zupkauskienė supažindins su prevencinėmis priemonėmis reabilitologijos srityje, skirtomis širdies ir kraujagyslių ligoms.

Diskusija vyks balandžio 26 d. 14.00 val. „MS Teams“ platformoje.

Registracija į renginį: https://bit.ly/3UiTXJp

Prisijungimo į renginį nuoroda bus atsiųsta jūsų nurodytu el. paštu likus dienai iki renginio.

vinjetė širdies renginys

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku