Sidebar

Mokslo naujienos

GranPrix LT
 
Siekdami didinti jaunųjų mokslininkų motyvaciją vykdyti aukščiausios kokybės ir svarbos mokslinę veiklą, bei supažindinti visuomenę su Lietuvos tyrėjų pasiekimais, kviečiame dalyvauti doktorantų konkurse „Tyrėjų Grand Prix“.

Vertinant darbus, prioritetas yra skiriamas gebėjimui pristatyti disertacijos idėją, atliktus ar suplanuotus tyrimus ir jų metodus. Geriausia disertacijos idėja šiame konkurse suprantama kaip įdomiausiai pristatytas mokslinis tyrimas. Svarbi ir darbo pateikimo bei komunikavimo kokybė (t. y. vizualine, garsinė, sceninė prezentacija).

Paraiškų vertinimo tvarka:
Pirminiame etape darbus vertina LJMS sudaryta ekspertų komanda. Finaliniame etape dalyvius vertina kompetentinga komisija ir finalinio renginio dalyviai.

Pateiktose video paraiškose vertintojai tikėsis rasti:
1) Trumpas tyrėjo prisistatymas.
2) Atsakymas, kodėl pasirinkta būtent ši tyrimų sritis.
3) Koks yra jūsų disertacijos tyrimas, metodai, eksperimentai, kiti svarbūs procesai?
4) Rezultatai, aktualumas, naudingumas, įdomumas. Papasakokite, koks jūsų disertacijos indėlis mokslui.
Kalba turi būti glausta, neturinti bendrai visuomenei nežinomų terminų.

Norinčius dalyvauti „Tyrėjų Grand Prix“ konkurso pirmame etape „Tyrėjų konkurse“ prašome užpildyti dalyvio ANKETĄ iki 2024.05.19. Pasibaigus terminui, anketos priimamos nebus.

Konkurse gali dalyvauti asmenys, turintys Lietuvos studento statusą ir esantys disertacijos rašymo procese arba asmenys, kurie ketina gintis disertaciją eksternu. Taip pat lietuviai doktorantai, studijuojantys užsienio šalyse. Kviečiame aktyviai dalyvauti visų sričių studentus. Laimėtojo laukia ne tik pripažinimas, bet ir piniginis prizas (bendras fonas siekia 4500 eur).

Kilus papildomiems klausimams kreipkitės el. p.  arba +37061069417. Atsakymo sulauksite per tris d. d.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku