Sidebar

Studijų naujienos

Mieli studentai, 

Tarptautinės gyvybės mokslų konferencijos „The COINS 2023“ organizatoriai kviečia dalyvauti balandžio 24 - 27 dienomis Vilniaus universiteto Gyvybės mokslų centre vyksiančioje konferencijoje.

„The COINS 2023. Keičiame pasaulį žingsnis po žingsnio: nuo teorijos iki praktikos“ galėsite išgirsti žymiausių Lietuvos ir pasaulio mokslininkų paskaitas ir diskusijas apie mokslinių atradimų pritaikymą praktikoje, pristatyti savo mokslinius darbus stendinių ir žodinių pranešimų sesijų metu bei sudalyvauti įmonių mugėje ir kitose veiklose. Pranešimų sesijose galite pristatyti pačių įvairiausių tematikų darbus, gauti vertingų prizų, pabendrauti su mokslininkais iš įvairių Lietuvos bei užsienio universitetų ir kitų institucijų.

Registracija į pranešimų sesijas MF bakalauro, magistro ir vientisųjų studijų pakopų studentams vyksta iki kovo 20 d. Prisiregistravus naudojant žemiau pateiktą kodą, registracijos mokestį padengia MF (apmokamų vietų skaičius ribotas).

Registracijos instrukcija: 

  1. Atidarykite atitinkamą nuorodą:
  1. „Bilieto ID“ laukelyje įveskite atitinkamą kodą:  
    • Stendiniai pranešimai: The-COINS-2023-P-FM ;
    • Žodiniai pranešimai: The-COINS-2023-O-FM .
  2. Šie kodai galioja tik MF bakalauro, magistro ir vientisųjų studijų pakopų studentams, prašome jais nesidalinti su kitų fakultetų / universitetų studentais;
  3. Pateikite kitą reikalingą informaciją. 

Daugiau informacijos rasite konferencijos puslapyje: www.thecoins.eu

Kilus klausimų apie pranešimų sesiją, rašykite el. paštu: 

Kilus klausimų dėl bendrųjų konferencijos reikalų, rašykite el. paštu:   

Studijos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku