Sidebar

Studijų naujienos

Europos universitetų aljansas „Arqus“ skelbia pirmąjį kvietimą teikti paraiškas 2023 m. Arqustalentų stipendijų fondui. „Arqus“ talentų stipendijų fondo paskirtis – pritraukti talentingų antrosios pakopos studentų iš viso pasaulio ir juos išlaikyti.

Pirmuoju kvietimu teikti paraiškas ieškome talentingų absolventų ir studentų, norinčių įgyti daktaro laipsnį viename iš „Arqus“ universitetų partnerių (Granados, Graco, Leipcigo, Liono 1, Meinuto, Minjo, Paduvos, Vilniaus ir Vroclavo), įskaitant privalomą mobilumo stažuotę antrame „Arqus“ universitete partneryje.

Stipendiją sudaro 1400 eurų per mėnesį išmoka, skirta studento pragyvenimo išlaidoms padengti, sveikatos draudimas ir išmokos medžiagoms. „Arqus“ talentų stipendijų fondas padengs ir mokestį už mokslą universitete, į kurį studentas yra įstojęs. Europos universitetų aljansas „Arqus“ taip pat norėtų pagal šią stipendijų programą remti mažiau galimybių turinčius studentus skirdamas specialiųjų poreikių išmoką – 250 eurų per mėnesį.

Pirmenybė bus teikiama mažiau galimybių turintiems studentams, pabėgėliams ir (arba) prieglobsčio prašytojams ir pareiškėjams, turintiems magistro laipsnį, įgytą ne tame „Arqus“ universitete, kuriame jie studijuos doktorantūrą arba kuriame jie šiuo metu studijuoja.

Daugiau informacijos rasite mūsų svetainėje https://arqus-alliance.eu/arqus-talent-scholarship-fund/

Jei turite daugiau klausimų, rašykite el. paštu 

Paraiškų laukiame iki 2023 m. gegužės 31 d. (23:59 CET).

Nuoroda į internetinę paraiškų teikimo platformą: https://jointdegree.biobs.com

Antras kvietimas teikti paraiškas magistrantams bus skelbiamas 2023 m. gegužės pradžioje.

Studijos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku