Sidebar

Studijų naujienos

20231205 VUMF Seminaras Emocine sveikata Kvietimas

Kiekvieno individualaus Medicinos fakulteto bendruomenės nario savijauta universitete yra tiesiogiai susijusi su visų bendruomenės narių emocine sveikata ir jų tarpusavio santykiais. Todėl vienas iš svarbiausių Medicinos fakulteto strateginės krypties tikslų yra jo bendruomenės narių savijautos gerinimas ir stiprinimas, kuris yra prioretizuojamas ir strateginiuose Vilniaus universiteto dokumentuose.

Šio siekio įgyvendinimui Vilniaus universiteto bendruomenės psichologės organizuoja Medicinos fakulteto bendruomenei skirtą diskusiją-praktinį seminarą „Ateities Medicinos fakultetas ir jo bendruomenės emocinė sveikata“. Renginys yra skirtas studentams. Tokio paties tipo diskusija jau vyko keliuose VU padaliniuose bei planuojama iniciatyvą tęsti.

Laikas ir data: 2023 m. gruodžio mėn. 5 d., 14 val.
Vieta: Medicinos fakultetas, 354 aud.

Šio susitikimo metu:

  • aptarsime esamą mikroklimatą fakulteto bendruomenėje;
  • ieškosime sprendimo būdų, kaip stiprinti emocinę gerovę organizacijoje;
  • kursime emocinės gerovės viziją ir jos palaikymo veiklas.

Į diskusiją kviečiami visi Medicinos fakulteto studentai. Kartu ieškosime įvairių būdų sutelkti kolektyvą bendram tikslui pasiekti, todėl kiekvieno studento dalyvavimas ir indėlis yra labai reikšmingas. 

Kviečiame aktyviai dalyvauti diskusijoje-praktiniame seminare. Diskusijos vyks gyvai Medicinos fakultete. Diskusijos trukmė – 3 val.

Registruotis į diskusiją galima iki 2023 m. gruodžio 4 d. (imtinai). Registracijos nuoroda.

Kilus klausimams kreipkitės į Vilniaus universiteto bendruomenės psichologę Ingą Abramavičienę, el. paštas:

Studijos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku