Sidebar

Studijų naujienos


Vilniaus universiteto Sveikatos ir sporto centras kviečia registruotis į nemokamą „SKY Campus“ programą studentams, siekiantiems gyventi be streso. Visa programa yra 3 iš eilės einantys užsiėmimai po 3 valandas. Siekiant aukščiausio rezultato, rekomenduojame dalyvauti visas tris dienas. Kiekviena diena papildys prieš tai esančią gilesnėmis praktikomis, savęs pažinimo ir ryšio užmezgimo su kitais procesais.

Užsiėmimų datos:

  • Gruodžio 1 d. 17:00–20:00 val.
  • Gruodžio 2 d. 10:00–13:00 val.
  • Gruodžio 3 d. 10:00–13:00 val. (papildomas)

„SKY Campus“ yra visapusiška gerovės ir atsparumo programa, skirta padėti studentams išnaudoti visas savo galimybes. Lektorė Karolina Mikšienė jums suteiks instrumentus, padėsiančius tvarkytis su stresu, jaustis pozityviai, energingai ir gyvybingai.

„SKY Campus“ programa moko meditacijos, kvėpavimo, emocinio intelekto, socialinio ryšio ir lyderiavimo subtilybių bei skatina studentų gerą savijautą ir emocinį gerbūvį. „SKY Campus“ programų vizija – laimingos ir dėmesingos universitetų bendruomenės, kuriose studentai patiria mažiau streso, vadovaujasi ramiu ir aiškiu protu, turi aiškius tikslus ir jaučia ryšį su savo universiteto bendruomene.

Vieta: Saulėtekio al. 2, universali salė (112 aud.)

Daugiau informacijos ir registraciją rasite čia.

skycampus

Studijos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku