Sidebar

Studijų naujienos

Arqus aljansas pristato iniciatyvą Twinning 2.0, kuria siekiama stiprinti Arqus universitetų darbuotojų ir studentų dalykinį bendradarbiavimą ir sudaryti galimybes vykdyti bendras mokymosi ir mokymo veiklas trumpalaikių vizitu metu. 

Twinning 2.0 vizitų pobūdis: tai trumpalaikai  vizitai, kai dvi grupės (kurias sudaro po 1 dėstytoją ir 3-5 studentus) iš dviejų Arqus universitetų, lankosi viena kitos  institucijoje, kad vykdytų bendrą programą ir dalytųsi abipuse mokymosi patirtimi. 

Galimos veiklos:  bendri seminarai, vasaros mokyklos, grupiniai projektai. Galimas tiek fizinis, tiek mišrus (su virtualiu komponentu) mobilumas. 

Pirmenybė teikiama paraiškoms, kurių tematika susijusi su  Arqus prioritetais: Europos tapatybės paveldas, skaitmeninė transformacija ir dirbtinis intelektas; klimato kaita ir aplinkos tvarumas. 

Veiklų trukmė - 3-5 dienos

Veiklų vykdymo laikotarpis: nuo 2024 m. rugsėjo 1 d. iki  2025 m. rugsėjo 30 d. 

Finansavimas studentams:

  • Kelionės išlaidos: 450 EUR vienam studentui;
  • Individuali parama: 79 EUR per dieną vienam studentui (3-5 dienos veiklai ir 2 papildomos dienos kelionei).

Finansavimas dėstytojui: 

  • Dėstytojo kelionės ir pragyvenimo išlaidos dengiamos iš  VU lėšų (Erasmus + programos ar kitų). 

Twinning 2.0 paraiška  Paraiška pildoma 1 kartą, ją pildo vienas iš dėstytojų, kai suderinama vizitų programa ir kt. detalės.

Terminas paraiškų teikimui: iki 2024 m. gegužės 31 d.

Daugiau informacijos:  https://arqus-alliance.eu/call/twinning-2-0-projects-2024/   

Pasiteiravimui:

Studijos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos Sutinku